top of page
P1013694.JPG

Hou je van...

DEINEN EN DRIJVEN?

Op Andante laten we jou en je gezelschap graag proeven van het scheepse leven. Andante is voor eventjes je home away from home. Je thuisbasis, waar je ultiem kunt ontspannen terwijl de wereld op het zacht geronk van de motor aan je voorbij trekt.  Of je nu voor anker gaat in de natuur, omringd door verschillende vogelsoorten, of aan wal gaat voor een zomers terrasje in de stad: op Andante ervaar je Nederland als waterland! 
IMG_0333.JPG

VRIJHEID?

Vaar je mee? Op Andante ben je LOS van de wal, WEG van je dagelijkse leven en ONTKOPPELD van je routines. Hoe vrij kun je zijn?

Ontbijt om 12 uur? Koud drankje uit de koelkast of een kopje koffie of thee pakken? Net wat je wilt!
Boekje lezen op het dek, het anker uit om te zwemmen of schoenen aan voor een wandeling? Of pak je liever de fiets of de kano voor een zwerftocht?

Elke dag vul jij in.
andante-piedro-varen-in-nederland (1).jpg

SLAPEN AAN BOORD?

Val ’s avonds in slaap op het zachte geklots van het water en word elke dag wakker op weer een andere plek. Voor anker in de natuur, aan een steiger in een dorp of langs de kade van een stad. 

Op Andante wachten er twee knusse, sfeervolle slaapkamers voor 2 personen. Met een eigen volledige badkamer. Ronde hoeken in de deuren, grote patrijspoorten en je bed in een nis onder het gangboord zorgen voor een scheepse charme.
Ideaal verblijf voor twee koppels, voor een familie met 2 kinderen, voor 4 vrienden, buren of achterneven.
gedekte tafel.jpg

LEKKER ETEN?

De geur van zelfgebakken brood uit de keuken. Met een cappuccino en vers fruit in het ochtendzonnetje begin je de dag!

Het avondeten is maatwerk. ‘s Avonds het stadscentrum verkennen en dineren in een restaurant naar keuze? Of eet je met ons mee op het terras terwijl de zon haar gouden uurtje slaat? Wij koken zo veel mogelijk met biologische of lokale ingrediënten, en kunnen alle kanten op. Maatwerk en smaakwerk! 

Daarbij -voor de liefhebbers- een breed aanbod aan verschillende internationale wijnen en (alcoholvrije) biertjes in de voorraadkast. 

Je kunt elke dag kiezen voor je maaltijd aan boord of  'buitengaats', of het nou gaat om ontbijt lunch of diner. 

 

Vertel ons vooraf wat je lekker vindt en of je speciale wensen hebt!

P1013599.JPG

AKTIEF DE DAG IN?

Stel je voor… Na het ontbijt stap je van boord. Wat dacht je van een dagje de rivier af, met de stroom mee in de kano? Of je trekt je wandelschoenen aan of stapt op de fiets, voor een zwerftocht door heuvelend buitengebied. Welk avontuur je ook te tegemoet gaat, aan het einde van je tocht wacht Andante je weer op als gastvrij rustpunt. Op een andere plek verderop langs de rivier bijvoorbeeld.

5549315247500853272jpg.0 (1).jpg

Hey daar,
bootbewonderaar

Vragen, wensen, complimenten, of gewoon boeken? Neem vooral contact met ons op!
 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page